Aan de slag met de resultaten van een medewerkersonderzoek! Volg de introductieworkshops

Danny Paulich

Een medewerkersonderzoek uitvoeren is stap 1, maar om tot daadwerkelijke verbeterpunten te komen binnen een organisatie is stap 2 nodig: aan de slag! Onderzoeken die in de la verdwijnen hebben weinig toegevoegde waarde. Goed werkgeverschap houdt namelijk in dat je in dialoog gaat met je medewerkers. Het onderzoek geeft hen een stem, vervolgens is het aan de organisatie om deze feedback terug te koppelen. Op deze manier worden de positieve uitkomsten besproken en kunnen verbeterpunten worden aangepakt; dát is goed werkgeverschap. En waar anders dan binnen de overheid is het belangrijk om gedreven medewerkers te hebben die de samenleving optimaal van dienst kunnen zijn?!

Aan de slag met de resultaten van het medewerkersonderzoek. Volg de Introductieworkshops!

Introductieworkshops

Een medewerkersonderzoek is pas van toegevoegde waarde als er écht iets met de resultaten gebeurt. Het is dus belangrijk om het gesprek aan te gaan, zodat er daadwerkelijk verbeterslagen gemaakt kunnen worden. Hierbij komen vragen naar voren zoals: Hoe kom ik van cijfers tot beweging? Van input naar impact?

De Introductieworkshop is een praktijkgerichte sessie waar stap voor stap wordt toegelicht hoe organisaties opvolging kunnen geven aan de resultaten van hun medewerkersonderzoek. Daarnaast is er voldoende ruimte om te sparren met andere HR-professionals die actief zijn binnen de overheid én andere sectoren. Laat je inspireren om aan de slag te gaan!

Aanmelden

Deelname aan de Introductieworkshops is kosteloos. Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Reserveer tijdig een plek via de consultant of projectmanager van jouw onderzoek of direct bij één van de trainers via 020 30 50 107.