De 10 meest inspirerende presentaties tijdens Beste Werkgevers Awards 2009 - 2013

Annette Capelle

Jaarlijks worden de Beste Werkgevers Awards georganiseerd. Tijdens dit evenement vindt de uitreiking plaats van de prijs voor de Beste Werkgever(s) van Nederland. In de aanloop naar de Beste Werkgevers Awards 2014 kijken we terug op tien toonaangevende presentaties van winnaars en sprekers uit voorgaande edities van het evenement.

Ronald van Zetten (HEMA) | Beste Werkgevers Awards 2009

Ronald van Zetten, CEO bij HEMA, bespreekt tijdens deze presentatie hoe HEMA na het winnen van de prijs ‘Beste Werkgevers Grootste Stijger 2008’ is verder gegaan met het verbeteren van de organisatie.

Guido Heezen – Sociale Innovatie | Beste Werkgevers Awards 2010

Tijdens de Beste Werkgevers Awards 2010 behandelde Guido Heezen het thema sociale innovatie. Guido Heezen bespreekt deze alternatieve aanpak die veel traditionele organisaties (nog) niet gewend zijn.

Carsten de Dreu (UvA) | Beste Werkgevers Awards 2010

Carsten de Dreu, hoogleraar psychologie aan de UvA en Fellow van de Association for Psychological Science, spreekt over organisaties en creatieve medewerkers. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en praktijkvoorbeelden wordt ingegaan op vragen over creativiteit op de werkvloer. » Deel 1 en » Deel 2

Wendy Wouters (Menzis) | Beste Werkgevers Awards 2010

Bij de Beste Werkgevers Awards 2010 heeft Menzis de titel Grootste Stijger (categorie meer dan 1000 medewerkers) in de wacht gesleept. Wendy Wouters, directeur Klantenservice van Menzis, vertelt over de weg die Menzis heeft afgelegd om tot dit succes te komen.

Jan Bommerez – Ideeëneconomie | Beste Werkgevers Awards 2011

Jan Bommerez is auteur, spreker, workshop leider en coach. In zijn presentatie gaat hij in op een nieuwe vorm van organiseren; de ideeëneconomie. Enkele onderwerpen die Jan Bommerez behandelt zijn leiderschap, transformatie van organisaties, vertrouwen, transparantie, creativiteit en duurzaam ondernemen.

Guido Heezen – Geheimen van Goed Werkgeverschap | Beste Werkgevers Awards 2011

Guido Heezen licht in deze video de geheimen van de winnaars van de Beste Werkgevers Awards toe. Wat maakt een organisatie een Beste Werkgever en wat is goed werkgeverschap?

Jos de Blok – Buurtzorg winnaar van de Beste Werkgevers Awards 2011

Jos de Blok, oprichter en directeur van Buurtzorg Nederland, werd met Buurtzorg Nederland winnaar van de Beste Werkgevers Awards 2011 (categorie meer dan 1000 medewerkers). Hij beschrijft tijdens deze presentatie hoe zelfstandige teams funtioneren bij Buurtzorg Nederland. 

Guido Heezen – Social Value | Beste Werkgevers Awards 2012

Wat is het geheim van de populairste werkgevers van Nederland? Uit het Beste Werkgeversonderzoek blijkt dat de maatschappelijke betrokkenheid van deze organisaties doorslaggevend is. Guido Heezen gaat in deze presentatie in op het thema Social Value.

Paul Boselie – Goed Werkgeverschap in Crisistijd | Beste Werkgevers Awards 2012

Paul Boselie, Hoogleraar Strategic Human Resource Management, heeft het over goed werkgeverschap in crisistijd. Hij pleit voor een benadering die uitgaat van de interne krachten van een organisatie. Maar wat heeft een organisatie daarvoor nodig? En welke rol kan Human Resource Management daarbij spelen?

Guido Heezen – 7+1 geheimen van Beste Werkgevers 2013

Tijdens de Beste Werkgevers Awards 2013 presenteerde Guido Heezen acht geheimen van goed werkgeverschap. Welke overeenkomsten vertonen de Beste Werkgevers en hoe kan een organisatie medewerkers in staat stellen om optimaal te presteren en tegelijkertijd ook zelf een succesvolle prestatie neer te zetten?

Ben jij een World-class Workplace? Laat je medewerkers spreken!

Het World-class Workplace label is een eerlijk en gratis keurmerk dat alleen te behalen is, door wat eigen medewerkers over jouw organisatie zeggen als werkgever.

Aanmelden