Samenwerking ActiZ en Effectory is een feit!

Suzanne Mancini

Vanaf 2016 werkt Effectory samen met ActiZ: de branchevereniging voor werkgevers in de VVT, jeugd- en geboortezorg. ActiZ-leden kunnen hierdoor hun medewerkersonderzoek door Effectory laten uitvoeren en tegelijkertijd deelnemen aan de ActiZ Benchmark Zorg. Als lid profiteer je van onze full service-aanpak, flexibele timing van meten en uitgebreide benchmarkmogelijkheden. We bieden minstens 5% korting op onze reguliere tarieven.

Samenwerking ActiZ en Effectory

Deelname via Effectory: zo werkt het

Via Effectory kun je nu deelnemen aan de ActiZ Benchmark Zorg. Wij verzorgen de complete uitvoering van jullie medewerkersonderzoek, inclusief het doorzetten van de resultaten naar de ActiZ Benchmark Zorg. Hiervoor hebben we samen met ActiZ een protocol ontwikkeld.

Wat biedt Effectory?

Werk uit handen

We nemen jullie zoveel mogelijk werk uit handen. Het onderzoek zal daarom een minimale tijdsinvestering kosten. Een ervaren adviseur en projectmanager begeleiden jullie tijdens het hele traject. We zorgen dat het onderzoek aansluit op jullie wensen en bieden praktische apps en tools waarmee je direct inzicht in de resultaten hebt. We leveren heldere rapportages inclusief een uitgebreide benchmark. 

Feedback suite voor de hele employee journey

Vrijwel iedere organisatie heeft ervaring met het uitvoeren van regulier medewerkersonderzoek: onderzoek naar de werkbeleving van hun medewerkers. Maar wendbare en duurzaam succesvolle organisaties van nu willen meer. Zij willen veel vaker de feedback van hun medewerkers benutten. Op ieder gewenst moment en over de meest actuele thema’s. Zij willen feedback over het inwerkproces en over de redenen waarom mensen de organisatie verlaten. De feedback suite van Effectory ondersteunt jouw organisatie tijdens alles fases van de employee journey.

De ultieme HR-gids voor medewerkersonderzoeken

Ontdek de sleutel tot succesvol medewerkersonderzoek! Ontvang inzichten, tips en advies om eenvoudig een MTO op te zetten.

Download

Flexibele timing en zelf vragen kiezen

Jullie bepalen zelf in welke periode het onderzoek plaatsvindt, zodat het goed aansluit op jullie P&C cyclus. Van ons projectteam ontvangen jullie een planning met daarin alle stappen in het onderzoek. Wat de samenwerking met Effectory zo uniek maakt, is dat alle teams vervolgens zelf hun meetmoment bepalen. Om optimaal rendement uit het onderzoek te halen, is het goed om de vragenlijst af te stemmen op de situatie van de teams. Want ieder team heeft andere problemen en uitdagingen. Daarom kunnen zij, naast de vaste vragenset van de ActiZ Benchmark Zorg, naar eigen behoefte vragen uit onze gevalideerde vragenset selecteren.

Deelname Beste Werkgevers

Elk jaar maken wij samen met Intermediair bekend wie de Beste Werkgevers van Nederland zijn. VVT-organisaties (vanaf 100 medewerkers) die onderzoek met ons doen, dingen automatisch mee tijdens de Beste Werkgevers Verkiezing. Op deze manier willen we organisaties inspireren om aan goed werkgeverschap te werken. Dit helpt jullie om talent aan te trekken en te behouden. Vele andere VVT-organisatie gingen jullie al voor!

Ontdek alles over onze oplossingen in de demo

Wil je meer weten én zien van onze feedbacktools? Vraag een demo aan.

Aanvragen