Vanderlande behoort al jaren tot de absolute top Beste Werkgevers

Annette Capelle

In 2008 en 2009 behaalde Vanderlande goud tijdens de Beste Werkgevers Awards.  In 2010 een vierde plaats in de top 50 Beste Werkgevers met meer dan 1.000 medewerkers. In 2011 en 2012 een derde plek in deze zelfde categorie. Afgelopen jaar weer een vierde plek en ook dit jaar zijn ze genomineerd voor Beste Werkgevers 2014. Wat is het geheim van Vanderlande? Maaike Wienbelt, senior recruiter bij Vanderlande, vertelt over de organisatie en hun HR-beleid.

Vanderlande

Wat doet jullie organisatie precies?

Wienbelt: “De missie van Vanderlande is het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze klanten en het versterken van hun concurrentiepositie door de levering van geautomatiseerde material-handlingsystemen en bijbehorende diensten. Wij streven ernaar de logistieke processen en prestaties van klanten te verbeteren, nu, morgen en gedurende de gehele levenscyclus. Onze systemen en bijbehorende diensten maken een snelle, betrouwbare en minder arbeidsintensieve afhandeling mogelijk van goederen in distributiecentra en sorteerfaciliteiten van post- en pakketbedrijven, evenals van de bagageafhandeling op luchthavens.”

Genomineerden voor Beste Werkgevers Awards 2014 bekend

Waar zijn jullie op personeelsgebied het meest trots op?

Bevlogenheid, kennis en trots van onze medewerkers! Er zijn ruime interne doorgroeimogelijkheden, interessante leiderschapsprogramma’s, (internationale) talentenprogramma’s en uitgebreide Insights (teambuilding) activiteiten. Vanderlande heeft een Acadamy met een zeer groot aanbod aan trainingen en opleidingen en we zijn continu in beweging met nieuwe ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld het nieuwe werken.”

Wat maakt het werken bij Vanderlande leuk?

“De mensen staan centraal bij Vanderlande”

“De mensen staan centraal bij Vanderlande. Teamplay en Ownership staan hoog in het vaandel. Je werkt in een internationale, multidisciplinaire projectenorganisatie en een innovatieve technische werkomgeving. Daarnaast zijn er volop ontwikkelmogelijkheden mede dankzij een eigen Vanderlande Academy en talentenprogramma’s.”

Volg Vanderlande

Wil je meer weten over Vanderlande? Volg ze via: