afspelen met geluid geluid dempen

Dit zijn wij

Elke dag werken we met 200 professionals vanuit Amsterdam, Kaapstad en München met veel plezier aan het inzichtelijk maken van de feedback en ideeën van medewerkers. Zo helpen we elk jaar ruim 1000 organisaties in 70 landen succesvoller te worden. Want organisaties die luisteren naar feedback en ideeën van medewerkers, presteren beter. Medewerkers weten namelijk als geen ander wat er beter en slimmer kan. Het resultaat? Organisaties die innovatiever, wendbaarder en klantgerichter worden.

Hier geloven wij in

Hier geloven wij in

Succes creëer je niet zelf, dat doe je samen. Geef iedereen binnen jouw organisatie het zetje dat nodig is om eigen successen te creëren. Door feedback en door tips om die feedback om te zetten in verbetering. Al die kleine successen samen zorgen uiteindelijk voor topprestaties op elk niveau.

Waarom Effectory?

Dat hebben we aan onze medewerkers gevraagd! 

Heldere maatschappelijke visie

“Effectory wil de werkende wereld mooier maken en medewerkers een stem geven. Dat spreekt me aan en daar draag ik graag aan bij”

Werken zonder manager

“Effectory is zelfsturend. Werken zonder manager zorgt voor veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid”

Volop werkplezier

“De informele sfeer, de heerlijke biologische lunch en de vrijdagmiddagborrel maken het een feest om hier te werken." Lees meer

Werken bij Effectory

Werken bij Effectory

Heb je interesse om deel uit te maken van onze missie? Bekijk onze vacatures.

bekijk je nieuwe baan