Aanmelding basisonderzoek Sociaal Werk

Er is nu een medewerkersonderzoek speciaal voor organisaties in de branche Sociaal Werk. Organisaties die zijn aangesloten bij de CAO Sociaal Werk kunnen exclusief gebruik maken van een voordelige mantelovereenkomst die Platform Sociaal Werk werkt! heeft gesloten met Effectory.

De voordelen van het basis medewerkersonderzoek

  • Dit type onderzoek is voordelig in prijs en kunt u snel en zelfstandig uitvoeren. U ontvangt een draaiboek met alle stappen van het onderzoek inclusief een planning. Om u te ondersteunen met de communicatie rondom het onderzoek ontvangt u concept communicatiematerialen.
  • De vragenlijst is opgemaakt in de huisstijl van Platform Sociaal Werk werkt!. De vragenlijst is samengesteld met Sociaal Werk en geheel toegespitst op Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
  • Tweemaal per jaar kunt u van het basis medewerkersonderzoek gebruikmaken: in november en in juni.
  • Het is een digitale uitvoering van het onderzoek. U hoeft enkel de brieven met link naar de online vragenlijst te verspreiden, voor de rest wordt gezorgd.
  • Effectory analyseert de resultaten en stuurt u na afloop de rapportage digitaal toe. U ziet hierin precies hoe uw organisatie functioneert en wat de verbetermogelijkheden zijn. 
  • De rapportage bevat hulpmiddelen om samen met uw medewerkers aan de slag te gaan. 

Download de prijstabel van het medewerkersonderzoek (pdf)

Bekijk ook de mogelijkheden voor Maatwerk Medewerkersonderzoek Sociaal Werk

Start 8 juni 2020 – uiterlijke aanmelddatum 18 mei 2020
Start 16 november 2020 - uiterlijke aanmelddatum 26 oktober 2020

Het onderzoek zal door Effectory worden uitgevoerd volgens Algemene Voorwaarden Effectory B.V. 2019 en prijsstelling zoals bovenstaand. Let op: deze opdracht moet worden gegeven door iemand die tekenbevoegd is volgens de KvK binnen jullie organisatie.

Download de Algemene Voorwaarden (pdf) en de Prijstabel (pdf)