Vraag het 'Informatiepakket medewerkersonderzoek Sociaal Werk' aan

Er is nu een medewerkersonderzoek speciaal voor organisaties in de branche Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Organisaties die zijn aangesloten bij de CAO Sociaal Werk kunnen exclusief gebruik maken van een voordelige mantelovereenkomst die Platform Sociaal Werk werkt! heeft gesloten met Effectory. Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend meer informatie over het maatwerk medewerkersonderzoek.

De voordelen van maatwerk medewerkersonderzoek

  • Wilt u de inhoud van de vragenlijst volledig afstemmen op uw organisatie, dan kunt u gebruikmaken van het uitgebreidere maatwerkonderzoek. Bij dit type onderzoek wordt de inhoud van de vragenlijst in overleg met u vastgesteld. U kiest welke onderwerpen aan bod komen.
  • De resultaten van het onderzoek ontvangt u van uw instelling als geheel, maar ook standaard per afdeling of team. U kunt scores van diverse teams zo met elkaar vergelijken en iedereen kan gericht aan de slag met herkenbare resultaten.
  • Dit onderzoek wordt begeleid door een projectteam van Effectory en heeft plaats op het moment dat u dat schikt. Het projectteam ondersteunt bij de communicatie vooraf, verzorgt de verspreiding van de vragenlijsten, monitort de respons, analyseert en presenteert de resultaten. U maakt de keuzes en laat de uitvoering over aan de specialist!