Moderniseer uw bibliotheek met het gratis HR Handboek

Nieuwe energie in uw bibliotheek?

Bibliotheken veranderen. De opkomst van IT en internet, doorgezette overheidsbezuinigingen en veranderende wensen van de klant zorgen ervoor dat bibliotheken zichzelf opnieuw moeten uitvinden.

Juist gedurende dit proces is de werkbeleving van medewerkers van groot belang. In hoeverre voelen zij zich betrokken bij de organisatie en hoe bevlogen staan zij in hun werkzaamheden? Daarnaast is de bereidheid tot verandering cruciaal voor een gezonde bibliotheekbranche.

Medewerkersonderzoek voor bibliotheken

Effectory heeft een medewerkersonderzoek ontwikkeld voor de bibliotheekbranche. Samen met de Vereniging Openbare Bibliotheken hebben wij een vragenlijst gemaakt, die specifiek in gaat op voor u relevante thema's.

U kunt kiezen tussen een basisonderzoek, dat tweejaarlijks wordt uitgevoerd, of een maatwerktraject, dat integraal wordt uitgevoerd. Voorop staat dat het medewerkersonderzoek voor de bibliotheekbranche de medewerkers betrekt en hun ideeën gebruikt om het ingezette veranderingsproces succesvol te laten verlopen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ik vertel het u graag!

Hartelijke groet,

Martijn Krol
martijn.krol@effectory.nl
020 30 50 102

Wilt u uw bibliotheek moderniseren? In het ‘HR Handboek: Hoe moderniseer ik mijn organisatie?’ vindt u praktische HR-tips om aan de slag te gaan.

Laat hieronder uw gegevens achter en download gratis het e-book "HR Handboek: Hoe moderniseer ik mijn organisatie?"