Ook feedback van medewerkers ophalen met de nieuwste technieken?

Marlies Pellikaan

In dit blog delen we de nieuwste technieken op het gebied van medewerkersonderzoek. Zoals de mogelijkheid om Top 2 Box te rapporteren. Of het online volgen en opstarten van al je onderzoeken via My Effectory.

Ook feedback van medewerkers ophalen met de nieuwste technieken?

My Effectory

Met My Effectory bieden we één platform voor al jouw feedback tools. Je vindt er alle benodigde informatie over jouw onderzoeken, zoals: de respons, de resultaten en actieplan. My Effectory is ook het startpunt voor al je nieuwe onderzoeken.

Hoe werkt het?

Voor en tijdens het onderzoek: afhankelijk van het doel dat je wil bereiken, komen we eerst samen tot een volledig op jullie wensen afgestemd onderzoek of start je zelf snel en eenvoudig een nieuw onderzoek op via My Effectory. Dat kan zijn: één keer per jaar organisatiebreed, meerdere keren per jaar met korte vragenlijsten óf laat teams zelf bepalen wanneer en welke inhoud bevraagd wordt.

Ons projectteam zorgt vervolgens voor ondersteuning om het onderzoek zo goed mogelijk te laten verlopen. In deze fase heb je 24/7 inzicht in de voortgang van het traject via My Effectory. Alle planningen en bestanden kun je hier ook terugvinden.

Na het onderzoek: de resultaten kunnen binnen een week op individueel-, team- en organisatieniveau worden gerapporteerd. Iedereen binnen de organisatie kan met zijn eigen of teamresultaten aan de slag en hiervoor eenvoudig een concreet actieplan maken. 

 

Ga naar My Effectory!


Top 2 Box rapporteren

Vanuit de (internationale) markt kregen we de vraag naar de mogelijkheid om ook Top 2 Box te kunnen rapporteren.

Wat is het?

Naast de rapportage per vraag in rapportcijfers (1 t/m 10) calculeren we nu ook de percentages van positieve antwoorden via Top 2 Box. Top 2 Box is een alternatieve weergave van scores: het percentage respondenten dat “Helemaal mee eens” plus “Mee eens” heeft geantwoord op een vraag t.o.v. het totaal aantal respondenten bij die vraag. Rapportcijfers van 0 t/m 10 zijn internationaal ongebruikelijker.

Het voordeel?

Omdat je de score van de alle positieve antwoorden ten opzichte van het totaal aantal respondenten ziet, krijg je meer inzicht in of respondenten eensgezind zijn over bepaalde vragen of thema’s. 

We helpen je graag verder om de resultaten van je volgende onderzoek weer te geven in Top 2 Box score. Geef het aan bij je vaste contactpersoon bij Effectory of neem contact met ons op.

Dat wil ik ook!