Dit zijn de Beste Werkgevers per branche van 2018-2019

De medewerkers van Nederland hebben gesproken. Zij riepen deze organisaties uit tot de Beste Werkgever per branche van 2018-2019. Dat hebben Effectory en Intermediair bekend gemaakt op basis van het jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek.

Dit zijn de Beste Werkgevers per branche van 2018-2019

Dit zijn de Beste Werkgevers per branche:

Branche  

Winnaars

Profit

vanHaren Schoenen, Den Hartogh, Peijnenburg, Daan, De Groot Vroomshoop, Megagroup, Café de Paus, URENCO, Vanderlande, Visser & Visser, ZLM Verzekeringen, Wortell.

Non-Profit 

Ministerie van Buitenlandse Zaken, Domijn, Gemeente Rhenen, Hoornbeeck College, Naktuinbouw.

Zorg

Frankelandgroep, Kinderopvang Humanitas, LEVANTOgroep, Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Odion, SMO Verdihuis.

 

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang ‘Beste Werkgever 2018-2019’ noemen. Op donderdag 7 maart maken Effectory en Intermediair bekend wie van de branchewinnaars de Beste Werkgever van heel Nederland is.

Whitepaper: Verbeter je employee experience in 3 stappen

De employee experience is de nieuwste trend op HR gebied. In dit whitepaper vertellen we je er graag meer over.

Downloaden

Het recept voor goed werkgeverschap

De winnaars van 2018-2019 blinken op diverse gebieden uit. Zo scoort de profit sector met name goed op klantgerichtheid, zij zetten de klant op één. Beste Werkgevers scoren op dit gebied een 8,0, ten opzichte van een 7,1 bij organisaties zonder keurmerk. De non-profit sector piekt op verloopbestendigheid. Beste Werkgevers scoren een 8,4 op dit onderwerp, ten opzichte van een 7,2 bij organisaties zonder keurmerk. Medewerkers willen hier dus graag blijven werken. De zorgsector blinkt juist weer uit in bevlogenheid, deze medewerkers doen hun werk met passie. Beste Werkgevers in de zorg scoren hier een 8,4 op, bij organisaties zonder keurmerk is dit een 7.

Over het algemeen nemen de Beste Werkgevers in alle branches de mening van hun mensen serieus, vragen zij naar hun ideeën en gebruiken die om hun organisatie continu te verbeteren. Hier is het volgens de ervaringsdeskundigen prettig werken. Dat maakt hen een van de Beste Werkgevers van 2018-2019!

7 maart: bekendmaking landelijk winnaar

Alle branchewinnaars zijn uitgenodigd voor het Beste Werkgevers diner op donderdag 7 maart. Tijdens dit diner maken Effectory en Intermediair bekend wie van de branchewinnaars de hoogste score heeft gekregen en dus de Beste Werkgever van Nederland is.

Beste Werkgevers Scan

Verdien jij het Beste Werkgevers keurmerk? Laat je medewerkers spreken! Elke organisatie vanaf 100 medewerkers kan gratis deelnemen.

bekijk nu