Gratis entreekaarten voor interessant zorgevent: Leiden in de zorg - Ontregelt!

Lysan Pot

Op 24 mei organiseert HRcommunity een groots event voor en door zorgprofessionals onder de naam: Leiden in de Zorg – Ontregelt! Leidinggevenden, HR professionals en zorgprofessionals zijn van harte welkom om met elkaar in gesprek te gaan over thema’s als sociale innovatie en actuele arbeidsmarktoplossingen. Specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: organiseren vanuit de kracht van de zorgprofessional, Ipads in de ouderenzorg, social media als wervingsmiddel, freelancers (ZZP’ers) aan het bed, generatiebeleid en zorgwerkscholen.

Deze actuele HR onderwerpen gaan Effectory, als specialist in medewerkersonderzoek binnen de zorgsector, stuk voor stuk aan het hart. Als relatie van Effectory kunt u daarom gratis deelnemen aan deze boeiende middag!

De inhoud van de middag

Als inspiratoren zijn absolute kanjers uit de zorgsector gekozen. Zoveel mogelijk praktische HR praktijkverhalen over hoe het óók kan! U wordt geïnspireerd en aan het denken gezet door:

Patrick Groenewegen Verpleegkundige en Projectleider Excellente zorg @Deltapsy

Marco Wisse directeur Vivium Zorggroep NaarderheemJaap Peter, Slowmanagement en auteur (ondermeer De Intensieve Menshouderij)

Hans Kamps, Kroonlid SER en o.a. initiatiefnemer ZorgwerkschoolLeo Verhagen, Maxima Medisch Centrum, Manager project ontwikkeling en Nieuw BusinessZorgcoördinatoren van Woonzorgcentrum de Vijverhof, Zorggroep Drenthe

Brigitte Hooijmans, anders denken, anders werken en samenwerken

Dorien Staal, manager afdeling recruitment, Koninklijke BAM group

Jan Adam, Carante groep & Nynke Kuipers, Coloriet

Jan Smit, adviseur Nieuw Organiseren & Initiatiefnemer SOUL Programma

Programma en locatie

In grote lijnen zal het concrete programma van de middag er als volgt uitzien:

12.00 Lunch

13.00 Opening + Jaap Peters – Slow Management

13.30 World Café – Marco Wisse @Vivium

14.20 Pauze

14.40 Keuze voor een workshop of de Inspiratie Caroussel

15.45 Keuze voor een workshop of de Inspiratie Caroussel

16.45 Pauze

17.00 World Café – Patrick Groenewegen – Excellente Zorg

17.50 Inzichten oogsten + Borrel

Bestaande kennis wordt verdiept door het verbinden van mensen en door de dialoog op gang te brengen met elkaar op basis van vakmanschap, eigenheid en nieuwsgierigheid. De locatie:

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen
055 – 506 88 47
www.parcspelderholt.nl

U komt toch ook?

Via Effectory kunt u gratis kaarten bestellen voor deze inspirerende middag. Stuur een mailtje naar leidenindezorg@effectory.nlen vermeld uw organisatienaam, functie en het aantal kaarten dat u wil bestellen. Wij verzorgen uw reservering en nemen binnen enkele dagen contact met u op om uw aanmelding te bevestigen.

Meer informatie over Leiden in de zorg vindt u op de website: www.leidenindezorg.nl. Wilt u een bijdrage leveren aan de inhoud van de middag? De komende tijd verzamelen we dilemma’s in de zorg in de Linkedin groep als input voor 24 mei.