Introductie van het nieuwe Effectory

Annette Capelle

Ontdek het vernieuwde Effectory logo. Simpel, duidelijk, herkenbaar en goed bruikbaar voor onze (internationale) groei. Hiermee willen we onze missie verder voltooien om organisaties te ondersteunen in het verzamelen, organiseren en implementeren van actiegerichte medewerkersfeedback… wereldwijd.

Introductie van het nieuwe Effectory

Waarom kan Effectory jou helpen?

Wil jij:

  • Je concurrenten voor blijven?
  • Direct inspelen op continue veranderende marktvragen?
  • Vrolijke, loyale medewerkers en klanten aantrekken én behouden?

Dan kunnen we jou helpen, want de antwoorden vind je in de kern van je organisatie. Je medewerkers zien, horen en ervaren elk aspect binnen jouw organisatie. Zij vormen de sleutel tot het succes van een uitstekende dienstverlening, creatieve strategieën en innovatieve oplossingen. Effectory helpt organisaties om de betrokkenheid, ideeën en feedback van eigen medewerkers inzichtelijk te maken.

Waarom? Het is onze missie om organisaties wereldwijd te ondersteunen in het verzamelen, organiseren en implementeren van actiegerichte medewerkersfeedback. Om deze missie te volbrengen gebruiken wij de unieke aanpak van ‘tech and touch’: innovatieve producten in combinatie met persoonlijke service.

En wat bieden we dan… concreet?

Toegang tot de beste feedback producten via één innovatief platform dat op maat aan jouw doelstellingen wordt gekoppeld. Dit alles continu ondersteund door onze betrokken specialisten. Inspireer iedereen in jouw organisatie met de inzichten die we verzamelen. Zo creëer je een positieve impact op individueel, team, en op organisatieniveau.

We gaan voor een 10!