Zukunft Personal: HR beurs in Keulen

Amilcar van Mulier

Effectory International staat op 17, 18 en 19 September op Zukunft Personal in Keulen. Deze gigantische HR-beurs is één van de meest spraakmakende HR-evenementen van Europa.

Zukunft Personal: HR beurs in Keulen

Tijdens de beurs zal Managing Director van Effectory München, dr. Matthias Zimmermann, een lezing geven over People Involvement & Feedback Landscapes. Hij zal onderwerpen raken als het waar en wanneer van medewerkersonderzoek, maar ook dieper ingaan op de tech and touch aanpak van Effectory.

Effectory biedt tevens nog een workshop aan CHRO’s hun organisatieresultaten kunnen boosten door hun mensen te betrekken. In deze workshop werken we met zelf-evaluatie van medewerkersonderzoek. De deelnemers zullen de ruimte verlaten met de kennis over hoe zij hun feedbacklandschap kunnen optimaliseren.

Verwacht een hands-on interpretatie van hoe het optimaliseren van je feedback landschap een enorme impact kan hebben op de kwaliteit van je medewerkersonderzoek.

Bezoek ons op 17, 18 of 19 september aanstaande op Zukunft Personal in de Kölnmesse in Keulen.
Locatie: Hal 2.1, stand W31

7 tips voor een Medewerkersonderzoek

Staat er een medewerkersonderzoek bij je op de planning of ga je binnenkort op een andere manier aan de slag met feedback van je medewerkers?

Downloaden