De invloed van werksfeer

De invloed van werksfeer

In elke organisatie is de werksfeer van invloed op factoren als werkdruk, productiviteit, effectiviteit en efficiëntie. Een goede werksfeer draagt bij aan een constructief werkklimaat.

Een prettige werksfeer kan medewerkers motiveren om net dat stapje extra voor de organisatie te zetten. Het faciliteert tevens een goede samenwerking binnen en tussen teams. En uiteraard is plezier op de werkvloer een belangrijke motivator! Belangrijk voor de gesteldheid van alle medewerkers en voor het resultaat van uw organisatie.

Uw werksfeerscore toont aan hoe het bij u op de werkvloer is gesteld. Daarnaast krijgt u inzicht in waar uw organisatie specifiek aan kan werken om een goede werksfeer te creëren en te behouden. En zo het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.

Meer dan werksfeer

Het medewerkersonderzoek van Effectory brengt niet alleen de werksfeer in kaart, ook de medewerkerstevredenheid, de bevlogenheid, de vitaliteit, de betrokkenheid, de rolduidelijkheid, het leiderschap en de klantgerichtheid van uw medewerkers wordt in kaart gebracht.

Een medewerkersonderzoek uitvoeren doet u niet alleen

Het succes van een medewerkersonderzoek hangt sterk af van de implementatie en het draagvlak in uw organisatie. Effectory helpt u waar mogelijk: