HR-maandoverzicht maart 2017 

De vernieuwde checklist is uit! Een onmisbaar item als je feedback wilt vragen aan je medewerkers.

HR-maandoverzicht maart 2017

De checklist geeft handvatten voor een succesvol feedbacktraject dat leidt tot duurzame verbetering van je organisatie. Vraag de checklist nu gratis aan! Verder lees je deze maand meer over teambuilding, de employee journey, Zuid-Afrika en flexibel medewerkersonderzoek.

1. Teambuilding bereik je niet met alleen een bedrijfsuitje

Organisaties die aan teamontwikkeling willen werken, zetten vaak een gezellig bedrijfsuitje op touw. Zijn deze teambuilding-activiteiten inderdaad de snelste route naar 'high performance teams'? Teamcoach Anoek Neele vertelt over de voorwaarden voor goede teamprestaties. Lees verder

Gratis checklist: Succesvol feedback vragen aan je medewerkers

De checklist is een beknopt boekje vol handige tips voor het opzetten van een succesvol medewerkersonderzoek!

downloaden

2. Een derde van de Nederlanders vindt dat er efficiënter gewerkt kan worden

30% van de Nederlandse medewerkers vindt dat er efficiënter gewerkt kan worden in hun organisatie. 42% is neutraal over de efficiëntie bij zijn of haar werkgever en 28% heeft het gevoel dat de organisatie al efficiënt functioneert. Dat blijkt uit recent, grootschalig onderzoek van Effectory, uitgevoerd onder ruim 300.000 medewerkers in Nederland.

Lees verder

3. Effectory breidt wereldwijd uit met kantoor in Zuid-Afrika

We breiden uit! Begin maart opende Effectory een lokaal kantoor in Kaapstad, Zuid-Afrika om de EMEA-markt te bedienen. In Kaapstad werken we samen met onze lokale partner Alchemize.

Lees verder

4. Kwintes aan de slag met flexibel medewerkersonderzoek

Hoe kunnen we ons medewerkersonderzoek zo efficiënt mogelijk inrichten? Die vraag stelde zorgorganisatie Kwintes zichzelf het afgelopen jaar. Een flexibel onderzoek, dat voor teams inzichtelijk maakt waar ze staan op het gebied van zelfstandigheid en dat bijdraagt aan het hoofddoel van Kwintes: goede zorg leveren aan cliënten. Dát was de insteek. Hoe heeft Kwintes dit aangepakt? Aan het woord is Marjan van Galen, P&O adviseur.

Lees verder

5. Mijn employee journey bij Effectory

Nu ik drie jaar bij Effectory werk, realiseer ik het mij maar al te goed: feedback van medewerkers is van groot belang om als organisatie duurzaam succesvol te zijn. Een open feedbackcultuur zorgt ervoor dat ik me gehoord én gewaardeerd voel. In deze blog neem ik je mee in mijn 'employee journee'.

Lees verder