HR-maandoverzicht augustus 2014

De maand augustus stond in het teken van goed werkgeverschap. Bekijk de video's over de geheimen van goed werkgeverschap en lees wat een werkgever tot Beste Werkgever maakt. We gingen in op de interne samenwerking binnen organisaties en kregen een kijkje in de keuken van Estinea.

1. De 10 meest inspirerende presentaties tijdens Beste Werkgevers Awards

In de aanloop naar de Beste Werkgevers Awards 2014 kijken we terug op tien toonaangevende presentaties van winnaars en sprekers uit voorgaande edities van het evenement. Lees het artikel »

2.De Beste Werkgevers zorgen voor méér dan alleen tevreden medewerkers

[Video] Wat maakt een werkgever nu eigenlijk tot een Beste Werkgever? We kijken naar zes factoren om te bepalen of je als organisatie goed werkgeverschap toont en daadwerkelijk je medewerkers in staat stelt om goed te presteren. Lees het artikel »

3. Interne samenwerking belangrijke sleutel voor verbeteren van organisaties

[Video] Het verbeteren van de onderlinge samenwerking binnen organisaties is een krachtig middel om de effectiviteit en prestatie van organisaties verder te verbeteren, stelt Guido Heezen in deze video. Lees het artikel »

4. Genomineerden voor Beste Werkgevers Awards 2014 bekend

De 100 organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers Awards 2014 zijn bekend. Zij maken kans op de felbegeerde titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. Lees het artikel »

5. Estinea ziet de Wmo als kans om cliënten in hun kracht te zetten

Estinea heeft pilots opgezet in gemeenten om te onderzoeken op welke wijze de organisatie zich kan doorontwikkelen na invoering van de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Lees het artikel »