HR-maandoverzicht augustus 2016

De organisaties die kans maken op een Beste Werkgevers titel binnen hun branche zijn bekend. Bekijk de lijst en zet alvast 4 oktober in je agenda voor de uitreiking! Ontdek verder hoe je een gezonde teamdynamiek creëert en hoe je organisatie wendbaarder wordt. Tot slot lees je over teruglopende resultaten in de verzekeringsbranche.

HR-maandoverzicht augustus 2016

1. Beste Werkgevers Awards 2016: Genomineerden per branche

Beste-Werkgevers-Awards-2016-Genomineerden-per-brancheDe organisaties die in 2016 kans maken op een Beste Werkgevers titel binnen hun branche zijn bekend. Bekijk de genomineerden per branche in alfabetische volgorde. Lees verder »

2. Werk aan een gezonde teamdynamiek met Teamie

Hoe is de dynamiek binnen jouw team? Wist je dat een goede teamdynamiek zorgt voor meer werkplezier, een energiek(er) team met betere prestaties? Daarom kiezen steeds meer teams en organisaties voor Teamie. Lees verder »

3. Drie kansen voor een wendbare organisatie

Drie-kansen-voor-een-wendbare-organisatieZijn Nederlandse organisaties flexibel genoeg om in te spelen op innovaties? Hoe kunnen organisaties, die wendbaar willen zijn, dit realiseren? Lees verder »

4. Save the date: Beste Werkgevers Event op 4 oktober!

Save-the-date-Beste-Werkgevers-Event-op-4-oktoberOp dinsdagmiddag 4 oktober vindt het Beste Werkgevers Event plaats in Theater Amsterdam. Effectory en Intermediair maken voor de 16 ͤ keer bekend welke organisaties zich een jaar lang Beste Werkgever mogen noemen. Lees verder »

5. Klantgerichtheid verzekeringsbranche onder druk

Klantgerichtheid-verzekeringsbranche-onder-drukDe klantgerichtheid van verzekeraars is het afgelopen jaar afgenomen. De medewerkers willen zich wel focussen op de klant, maar in de praktijk lukt dit niet voldoende. Dat blijkt uit recent medewerkersonderzoek van Effectory. Lees verder »