HR-maandoverzicht januari 2017

Wat staat er dit jaar bij jullie op de planning rondom feedback van medewerkers? Deze maand praten we je bij over alle mogelijkheden: van instroom- tot uitstroomonderzoek, van een teamscan tot Flex en Pulse onderzoek. Krijg waardevolle feedback van medewerkers op elk moment van de employee journey.

HR-maandoverzicht januari 2017

1. Verbeter je organisatie door inzicht in de employee journey

De werkende wereld verandert: steeds verdergaande digitalisering en robotisering van werk, flexibele arbeidsverhoudingen, vergrijzing en ontgroening. Om in te kunnen spelen op deze ontwikkelingen is het voor organisaties belangrijk om flexibel te zijn. Maar hoe doe je dat? Lees verder »

2. Alles Flex? Vraag je medewerkers om feedback met Flex en Pulse onderzoek

Met het Flex en Pulse onderzoek van Effectory kun je als organisatie of als team heel gericht feedback ophalen. Wanneer, hoe vaak en bij wie je maar wil. Lees verder »

3. 7 employee feedback trends to look out for in 2017

Effectory International heeft de trends op het gebied van medewerkersfeedback voor 2017 op een rij gezet. Lees het artikel op effectory.com »

4. Beste Werkgever Vanderlande: Strategie moet je in Jip en Janneke-taal communiceren

Vanderlande is Beste Werkgever in de categorie 'Profit - meer dan 1000 medewerkers'. CEO Govert Hamers is van het type “sterkste jongetje in de zandbak”. Lees verder »

5. Out of controlfreaks

Controle houden door de controle uit handen te geven: dat is de essentie van zelfsturende teams. Hoe doe je dat als controlfreak? Lees verder »


Meer:

Duurzame inzetbaarheid door korter werken via Over Ondernemen
Guido Heezen (Effectory): “Grote organisaties maken talent vaak kapot” via CHRO
Zelfsturing: zoek het lekker zelf uit via MT.nl