HR-maandoverzicht juli 2015

In juli maakten we de genomineerden voor de Beste Werkgevers Awards 2015 bekend. Verder deze maand aandacht voor de relatie tussen werkomgeving en vitaliteit, het succesverhaal van RIBW Arhnem & Veluwe Vallei en een terugblik op de masterclass 'De Toekomstbestendige Gemeente'. Tot slot vier tips op het gebied van duurzame inzetbaarheid. 

HR-maandoverzicht juli 2015

1. Genomineerden voor Beste Werkgevers Awards 2015 bekend

Lees hier welke 100 organisaties zijn genomineerd voor de titel Beste Werkgever van Nederland. Lees meer »

2. Werkomgeving is van invloed op burn-out

Organisaties kunnen gericht stappen ondernemen om medewerkers gezond en vitaal te houden. Maar hoe wordt de beleving van stress en werkdruk precies beïnvloed? Lees meer »

3. De vier succesfactoren van de RIBW Arnhem & Veluwe Vallei

De Regionale Instelling voor Begeleid Wonen Arnhem & Veluwe Vallei scoort voor de vierde keer op rij uitzonderlijk goed op het medewerkerswaarderingsonderzoek. Wat zijn de vier succesfactoren van de RIBW Arnhem & Veluwe Vallei? Lees meer »

4. Een terugblik op de masterclass voor gemeenten

In juni organiseerde InternetSpiegel de masterclass:'De Toekomstbestendige Gemeente'. Een informatieve dag waarop een groot aantal HR-professionals spraken over de gemeente van de toekomst. Lees hier de higlights. Lees meer »

5. GGZ-branche bereidt zich voor op een duurzame toekomst

Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de agenda binnen de GGZ. Maar hoe kunt u als organisatie de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers bevorderen? U krijgt vier tips die u hierbij kunnen helpen. Lees meer »