HR-maandoverzicht juni 2014

Maandelijks ontvangt u van ons een overzicht van de vijf meest gelezen artikelen op Effectory.nl. In juni gingen wij dieper in op de resultaten binnen verschillende sectoren. Zo constateerden wij een hoge bevlogenheid in de productiesector en het hogere werkplezier binnen de VVT sector. Ook zagen we hoe SIDN optimaal gebruik maakt van bevlogen medewerkers.

1. Bevlogen medewerkers zijn méér dan alleen tevreden

Medewerkers binnen de productiesector zijn vergeleken met de rest van Nederland erg bevlogen in het werk. En dat is goed nieuws! Bevlogen medewerkers leveren namelijk meer op voor uw organisatie. Lees het artikel »

2. Medewerkers in de VVT-sector zijn fitter en ervaren meer werkplezier

Medewerkers werkzaam voor VVT-instellingen scoren met een 8,0 hoger op werkplezier, dan andere zorgorganisaties. Ook op fitheid wordt met een 7,4 hoger gescoord in vergelijking tot andere zorgorganisaties. Lees het artikel »

3. Interne samenwerking belangrijke sleutel voor verbeteren van organisaties

[Video] Het verbeteren van de onderlinge samenwerking binnen organisaties is een krachtig middel om de effectiviteit te verbeteren. Hoe kunnen we de samenwerking tussen teams of afdelingen een flinke boost geven? Lees het artikel »

4. SIDN zet bevlogenheid medewerkers in bij sociale innovatie

Bij SIDN, de organisatie achter 5,5 miljoen .nl-domeinnamen, zijn de medewerkers opvallend bevlogen en betrokken. Het HR-team van SIDN doet er dan ook alles aan om het beste in haar medewerkers naar boven te halen. Lees het artikel »

5. Complete uitslag Beste Werkgevers 2013

Zeer binnenkort worden de genomineerde organisaties voor Beste Werkgevers 2014 bekend gemaakt. Hier staan de winnaars van 2013 nog even op een rijtje. Lees het artikel »