HR-maandoverzicht mei 2015

In het HR-maandoverzicht van deze maand leest u welke opvallende thema’s allemaal effect hebben op de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers. Ook staat deze editie boordevol met tips voor sociale innovatie. Tot slot beschrijven we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medewerkersonderzoek. 

HR-maandoverzicht mei 2015

1. Wat doet werkdruk met de bevlogenheid van medewerkers?

In deze video bekijken we wat de invloed is van werkdruk op bevlogenheid. Wat gebeurt er als medewerkers hun werkdruk als te hoog ervaren? Of juist als veel te laag? Lees meer »

2. 10 HR-tips vanuit medewerkersperspectief

In onze onderzoeken vragen we medewerkers altijd op welk vlak zij de meeste ruimte voor verbetering zien. In dit artikel leest u de tien verbeterpunten die door medewerkers het meest worden genoemd. Lees meer »

3. Vier tips voor een succesvol sociaal innovatietraject

Bent u overtuigd van het nut van sociale innovatie en wilt u er graag mee aan de slag? U krijgt vier tips die u helpen bij het opzetten van een sociaal innovatietraject. Lees meer »

4. Wat is het effect van een betrokken directie?

Merel van der Lei bespreekt in deze video het effect van een betrokken directie op de bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers. Lees meer »

5. Medewerkersonderzoek beweegt mee!

Medewerkersonderzoek maakt feedback en ideeën van medewerkers op een heldere, leuke en soms confronterende manier inzichtelijk. Ontdek hoe flexibel een medewerkersonderzoek kan worden ingezet. Lees meer »