HR-maandoverzicht oktober 2014

De maand oktober stond in het teken van de uitreiking van de Beste Werkgevers Awards. Wie staan er op de lijst en wie hebben de hoogste Beste Werkgevers Score? In dit overzicht ziet u de complete lijst terug en de video van de dagcompilatie. Ook leest u over de bevlogenheidsdip, één van de opvallende resultaten uit het Beste Werkgeversonderzoek 2014 en de bevindingen uit ons meest recente Europese onderzoek naar bevlogenheid en betrokkenheid.

HR-maandoverzicht oktober 2014

1. Complete uitslag Beste Werkgevers 2014

Beste Werkgevers is veruit de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. Lees het artikel »

2. Video: Uitreiking van de Beste Werkgevers Awards

[Video] Op dinsdag 7 oktober hebben Effectory en Intermediair voor de 14e keer bekend gemaakt wie dé Beste Werkgevers van Nederland zijn. Bekijk de compilatievideo van de uitreiking. Lees het artikel »

3.Hoe om te gaan met de bevlogenheidsdip?

[Video] Is het wel mogelijk en ook echt nodig om continu optimaal bevlogen te zijn? Merel van der Lei, productmanager bij Effectory, legt in deze video uit hoe organisaties met de bevlogenheidsdip kunnen omgaan. Lees het artikel »

4. Lager opgeleiden ervaren betere werk-privébalans

Lager opgeleide werknemers zijn gemiddeld genomen gelukkiger met hun werk-privébalans én ze krijgen meer energie van hun werk. Dat blijkt uit de resultaten van het Beste Werkgeversonderzoek 2014. Lees het artikel »

5. De top 5 Europese landen met het hoogste percentage bevlogen én betrokken medewerkers

Uit ons uitgebreide Europese onderzoek blijkt welke vijf landen in Europa het hoogste percentage bevlogen en betrokken medewerkers hebben. Lees het artikel »

Lees ook

» Zelfsturende teams: alles of niets? door Don Griffioen

» Hiërarchie of zelfsturing? met Guido Heezen