HR-maandoverzicht oktober 2015

De maand oktober stond in het teken van het Beste Werkgevers Event. Het HR-maandoverzicht staat daarom vol met artikelen over de Beste Werkgevers en verhalen over goed werkgeverschap. Naast de Beste Werkgevers is er deze maand aandacht voor multinationals. In het nieuwe rapport staan praktische tips voor HR om bevlogenheid binnen multinationals te stimuleren.

HR-maandoverzicht oktober 2015

1. Nieuw rapport: Engaging employees in multinationals

Benieuwd naar de successen en uitdagingen van multinationals? En welke rol HR kan spelen bij het beïnvloeden van bevlogenheid en betrokkenheid? Lees er alles over in het nieuwe rapport 'Engaging employees in multinationals'. Lees meer »

2. Beste Werkgevers, categorie minder dan 100 medewerkers

Levi9 Nederland is de Beste Werkgever 2015 in de categorie minder dan 100 medewerkers met een score van een 9,4. Lees het verhaal achter deze hoge score en wat we van hen kunnen leren. Lees meer »

3. Dura Vermeer: Een professionele organisatie met een familiecultuur

Hein Versteegen, Algemeen directeur bij Dura Vermeer Beton- en Waterbouw, legt in een interview met Effectory uit waarom Dura Vermeer tot de Beste Werkgevers van Nederland behoort.  Lees meer »

4. Beste Werkgevers 2015: De winnaars per branche

Wie is de Beste Werkgever in het onderwijs, in de zorg of in de transport en logistiek? Op 6 oktober zijn er ook awards uitgereikt aan de Beste Werkgevers per branche. Lees meer »

5. Waar blinken de Beste Werkgevers van 2015 in uit?

Ontdek op welke HR thema's Beste Werkgevers hoog scoren ten opzichte van andere organisaties in Nederland, hoe medewerkers hun organisatie waarderen en waarin ze nog meer uitblinken. Lees meer »