HR-maandoverzicht oktober 2016

Tijdens het Beste Werkgevers Event werd gesproken over het aantrekken en behouden van talent. Een thema waar steeds meer organisaties mee worstelen. In het maandoverzicht blikken we terug op de best gelezen artikelen over het event en dit thema.

HR-maandoverzicht oktober 2016

1. Talent kiest bewust voor een Beste Werkgever

Voor organisaties is het steeds moeilijker om aantrekkelijk te zijn voor talent: om ze te werven en ze te behouden. Hoe kun je goed werkgeverschap naar een hoger niveau tillen? Lees verder »

2. De purpose-revolutie

de-purpose-revolutieHet had een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn: zonder doel kun je niet scoren. Het geldt niet alleen in het voetbal; ook bedrijven hebben een doel nodig. Een maatschappelijk doel. Lees verder »

3. Een terugblik op het Beste Werkgevers Event 2016

Op 4 oktober zijn de Beste Werkgevers Awards uitgereikt door Effectory en Intermediair. Naast de bekendmaking van de winnaars, stond deze dag in het teken van kennisdeling op het gebied van actuele HR-thema’s. Lees verder »

4. Werk aan een gezonde teamdynamiek met Teamie

Wist je dat een goede teamdynamiek zorgt voor meer werkplezier, een energiek(er) team met betere prestaties? Daarom kiezen steeds meer teams en organisaties voor Teamie. Lees verder »

5. Complete uitslag Beste Werkgevers 2016

complete-uitslag-beste-werkgevers-2016Beste Werkgevers is veruit de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Bekijk het complete overzicht. Lees verder »

 

Lees ook

» Zo blijven werknemers bij jouw organisatie via XpertHR Actueel