HR-maandoverzicht september 2015

In aanloop naar het Beste Werkgevers Event 2015 is ruim aandacht besteed aan organisaties die werken aan goed werkgeverschap. In het HR-maandoverzicht van september leest u meer over de visie en aanpak van deze bijzondere organisaties.

HR-maandoverzicht september 2015

1. Bij DB Schenker maken de medewerkers het verschil

DB Schenker Logistics Nederland is partner in internationaal transport en logistiek. Effectory gaat in gesprek met Paul Boers, Director human resources van DB Schenker, over wat hen een Beste Werkgever maakt. Lees meer »

2. GVB: Een beste werkgever met een ambitieuze doelstelling

Alexandra van Huffelen, algemeen directeur bij GVB Amsterdam, gaat in op de vraag hoe zij als organisatie de betrokken- en bevlogenheid van medewerkers positief proberen te beïnvloeden. Lees meer »

3. Een leven lang leren is het motto van De Heus

De Heus, een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders, is genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards. Maar wat maakt De Heus een Beste Werkgever? Lees meer »

4. JP van den Bent koppelt medewerkersonderzoek aan jaargesprekken

JP van den Bent pakt het heel anders aan. Hun medewerkersonderzoek dient als input voor de jaargesprekken die locatiecoördinatoren met hun medewerkers hebben. Lees meer »

5. Zorgpartners ziet kennisdeling als sleutel tot succes

Werkbeleving en bevlogenheid van de medewerkers wordt bij Zorgpartners Midden-Holland gezien als een belangrijk instrument voor het succes van de organisatie. In de drieluik leest u over de best practices van Zorgpartners. Lees meer »