Hutten Beste Werkgever 'Vrije tijd, reizen en cultuur'

Op dinsdag 4 oktober is cateringbedrijf Hutten uitgeroepen tot Beste Werkgever in de branche ‘Vrije tijd, reizen en cultuur’. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Hutten Beste Werkgever  'Vrije tijd, reizen en cultuur'

Nek aan nek

Het was erg spannend in deze branche. Hutten kwam uit op een 7,64 na het Beste Werkgeversonderzoek onder zijn medewerkers. Deze score bleek net genoeg om tot winnaar uitgeroepen te worden, want Sportfondsen Rotterdam kwam tot een 7,59.

Het geheim van goed werkgeverschap

Guido Heezen, oprichter van Effectory, over de geheimen van goed werkgeverschap: “Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om een cultuur van vertrouwen te creëren. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn daarbij van groot belang.”

Beste Werkgeversonderzoek 2016

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Meer informatie over de winnaars en de geheimen van goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016 (pdf).

Beste Werkgevers Magazine 2018

In het magazine 'Hoe word ik een Beste Werkgever?' ontdek je alles over de Beste Werkgevers van Nederland.

Downloaden