Medewerkersonderzoek voor rabobanken

Medewerkersonderzoek anno 2016

Uw medewerkers zien haarscherp hoe uw Rabobank kan verbeteren. Zij weten als geen ander wat er effectiever, innovatiever en klantgerichter kan. Een medewerkersonderzoek helpt u om deze feedback in kaart te brengen. Het traject leidt niet alleen tot een beter presterende organisatie. Het leidt ook tot duurzame klantrelaties, betere dienstverlening en een samenleving waarbij meer rekening wordt gehouden met elkaar. Dát is de missie van Effectory. 

Flexibiteit in frequentie, inhoud en vorm

Veel Rabobanken willen meer dan een traditioneel medewerkersonderzoek. Ze kiezen voor een hogere frequentie, korte vragenlijsten en directe interactie over de resultaten. Heeft u ook behoefte aan regelmatige feedback van uw medewerkers? Samen bekijken we welke informatie u wenst en welke vorm en frequentie van onderzoek bij u past.

Frequentie

  • Onderzoeken per week, maand of kwartaal om inzicht te krijgen in actuele thema’s tot op teamniveau.
  • Jaarlijks onderzoek om organisatiebrede thema’s in kaart te brengen.

Inhoud

Vorm

  • 24/7 digitaal via desktop, laptops, tablets en smartphones
  • Face-to-face onder begeleiding van een trainer.

Contact

Effectory is Nederlands leidende bureau op het gebied van medewerkersonderzoek. Rabobanken kunnen gebruik maken van de nieuwste innovaties en vormen van feedback. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met onze adviseur Rabobanken Aukje de Jong via  Aukje.de.Jong@Effectory.com of tel. 020 30 50 102. 

Gratis checklist: medewerkersonderzoek opzetten