Onderzoeksbureau Amsterdam

Een veelzijdig onderzoeksbureau in Amsterdam

Effectory is sinds de oprichting in 1996 in Amsterdam uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van allerlei soorten onderzoek. Wij zijn er van overtuigd dat organisaties die beter in contact staan met hun medewerkers en klanten beter presteren. Hiervoor doen wij verschillende soorten onderzoek.

Onderzoeksbureau Amsterdam

De term onderzoeksbureau dekt de lading van wat we bij Effectory allemaal doen echter niet. Wij willen organisaties beter laten presteren, en het inhuren van een onderzoeksbureau is slechts een eerste stap tot verbetering. Een onderzoek levert elke keer opnieuw een schat aan informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Het actief omzetten van die informatie naar concrete verbeterpunten is lastiger. Daar is een dialoog voor nodig.

Werken bij een onderzoeksbureau? 

Ben je op zoek naar een carriere bij een onderzoeksbureau? Effectory is meer dan een onderzoeksbureau. De focus van Effectory is het leveren van waardevolle feedback die leidt to impact binnen de organisatie. Hiervoor werken elke dag 130 jonge professionals in diverse functies in het centrum van Amsterdam. 

Bekijk onze vacatures

Modern medewerkersonderzoek met impact

Aan een traditioneel onderzoeksbureau dat medewerkerstevredenheid onderzoekt is steeds minder behoefte. Organisaties veranderen, techniek verandert, en thema's als sociale innovatie, zelfsturing en bevlogenheid zijn geluiden die steeds vaker gehoord worden. Organisaties zijn meer op zoek naar moderne feedback tools die daadwerkelijk impact kunnen bereiken op alle niveaus van de organisatie. Ook is er steeds meer behoefte aan technische innovaties en gevarieerde onderzoeksmethoden. Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar vernieuwingen die organisaties helpen te verbeteren en moderniseren.

Het medewerkersonderzoek van Effectory

Slimste bedrijf van Nederland

Effectory heeft op 19 oktober 2013 de prijs gekregen voor het slimste bedrijf van Nederland. De medewerkers van Effectory delen het podium met acht andere bijzondere en slimme bedrijven. De verkiezing "Slimste Bedrijf van Nederland" is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum en het Ministerie van Economische Zaken.

Één partij op het gebied van klantenonderzoek

In de zomer van 2013 hebben Effectory en zusterorganisatie Customeyes hun hun klantenonderzoek samengevoegd. Het kwantitatieve klantenonderzoek van Effectory en het kwalitatieve klantenonderzoek van Customeyes gaan samen verder onder de naam Customeyes. Customeyes is gevestigd in hetzelfde pand in Amsterdam. Door deze unieke focus op klantenonderzoek kunnen we organisaties nóg beter in beweging brengen.

Samen de overheid naar een hoger niveau tillen

Sinds juli 2013 voeren wij voor InternetSpiegel het medewerkers- en intern klantenonderzoek uit binnen de sectoren Openbaar Bestuur en Veiligheid. Door onze krachten te bundelen wordt het mogelijk om nog meer organisaties te helpen bij de invulling van hun goed werkgeverschap.

Internationale onderzoeken en wereldwijde benchmarks

Onze internationale onderzoeken hebben de basis gevormd voor de Global Employee Engagement Index. Dit is een internationale benchmark die is gecreëerd door gebruik te maken van de resultaten van de door Effectory uitgevoerde internationale onderzoeken.

Verkozen tot beste bedrijf van Amsterdam

Sinds maart 2013 mag Effectory zich het beste bedrijf van Amsterdam noemen, door het binnenhalen van de Amsterdam business Award. Effectory is door de vakjury van MeerBusiness het best beoordeeld op het gebied van innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid, maatschappelijke betrokkenheid en bijdrage aan de regio Amsterdam.

Succesvoller dankzij feedback van je eigen medewerkers

Ontdek welke feedbackinstrumenten jouw organisatie mooier, wendbaarder en innovatiever maken

Bekijk de producten