Ontdek de Effectory Respons App

Met de vernieuwde Effectory Respons App heb je altijd en overal inzicht in de actuele respons van je onderzoek. Heb jij de app al getest? Lees hier alle ins en outs.

Ontdek de Effectory Respons App

Houd je onderzoek levend

Bij responstijden van kwantitatieve onderzoeken gaat vaak de 80-20 regel op; de meeste respons op je onderzoek komt de eerste dagen binnen. De responstijd kan per feedbacktraject variĆ«ren, maar gemiddeld wordt 2 tot 3 weken responstijd aangehouden. Belangrijk is om de respons dagelijks te volgen en ook te communiceren. Het onderzoek is zo weer voorbij, dus elke dag telt! Met de Effectory Respons App kun je de actuele respons continu volgen op je smartphone of tablet.  De app is er voor iedereen met een My Effectory account en is beschikbaar voor iOS, Android en Windows smartphones. De app helpt je om overzicht te houden en van je onderzoek een succes te maken. Valt de respons tegen, dan kun je een reminder sturen en de responstijd met een paar dagen verlengen. Zo houd je je onderzoek levend.

Medewerkersonderzoek op de planning? 7 tips om over na te denken

Staat er een medewerkersonderzoek bij je op de planning of ga je binnenkort op een andere manier aan de slag met feedback van je medewerkers?

Downloaden

De Effectory Respons App

Met de Respons App van Effectory heb je realtime inzicht in:

  • Het percentage medewerkers dat feedback heeft gegeven. Je ziet het percentage van je totale organisatie en per team.
  • De respons wordt afgezet tegen een benchmark naar keuze en vergeleken met jullie vorige onderzoek.
  • De respons per dag. Bijvoorbeeld: is er op maandag meer respons dan op woensdag? Zo ja, dan kun je je reminder afstemmen op dit patroon.
  • De teams met de hoogste en de laagste respons. Wat doen teams die goed scoren anders dan teams die achterblijven? Een beloning voor het best scorende team is een leuke, positieve manier om iedereen te stimuleren om hun mening te geven.

De Respons App helpt je om het maximale uit jouw feedbacktraject te halen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je consultant of projectmanager. Zij helpen je graag verder. Of download de app direct via de onderstaande buttons.  Let op: de app is gratis, maar je hebt Effectory accountgegevens nodig om in te loggen. Deze gegevens zijn beschikbaar voor alle klanten van Effectory.

Respons - Effectory     Android app on Google Play

Medewerkersonderzoek

Richt flexibel je eigen onderzoek in. Jij kiest de inhoud, doelgroep en timing!

bekijk nu