Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Beste Werkgevers

Beste Werkgevers

Dé Beste Werkgeverslijst van Nederland

Effectory en Intermediair hebben de handen ineen geslagen. Samen presenteren zij één gezamenlijke lijst met Beste Werkgevers van Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers ruim 300 werkgevers. Hiermee is dit veruit de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland.

Het Beste Werkgeversonderzoek is door Effectory en Intermediair ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. De filosofie hierachter is dat organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers, beter presteren en hoger scoren op werkbeleving.

Deelname aan Beste Werkgevers 2015?

De Beste Werkgevers verkiezing staat open voor alle organisaties in Nederland. Deelname is gratis voor organisaties met meer dan 1.000 medewerkers. De positie op de ranglijst wordt bepaald middels een onderzoek onder eigen medewerkers. Wilt u vrijblijvend meer informatie over deelname aan het Beste Werkgeversonderzoek 2015?

Meld u aan

Uitreiking van de Beste Werkgevers Awards

Ieder jaar vindt in oktober de uitreiking van de Beste Werkgevers Awards plaats. De uitreiking van de Awards is dé ontmoetingsplek met inhoud voor HR en arbeidsmarktcommunicatie professionals.

Onderwerpen zoals sociale innovatie, bevlogenheid en betrokkenheid krijgen speciale aandacht. Maar ook HR trends en ontwikkelingen komen aan bod. Vorig jaar waren ruim 300 HR managers, HR professionals, (arbeids)communicatie specialisten en directeuren aanwezig om kennis te vergaren & te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Deelname aan het event is gratis. 

Eerdere winnaars waren onder andere:
  • KLM,
  • ZLM Verzekeringen
  • Stichting Buurtzorg Nederland,
  • Red Bull, 
  • HEMA,
  • Ordina,
  • Fox-IT.

Zij wonnen eerder de felbegeerde titel Beste Werkgever van Nederland en mochten zich een jaar lang dé beste werkgevers van Nederland noemen.

Beste Werkgevers Magazine aanvragen

Ontdek de geheimen van goed werkgeverschap en alle ins en outs over de top 100 in het Magazine! Dit magazine wordt verspreid als bijlage van het Financieele Dagblad. Het tachtig pagina's tellend magazine heeft een oplage van 100.000 stuks.

In dit magazine vindt u naast de vermelding van de best scorende werkgevers van Nederland ook inspirerende interviews over goed werkgeverschap met de winnaars. 

Vraag het magazine aan

Wilt u meer weten over Beste Werkgevers?

Ga naar de website:

www.beste-werkgevers.nl

Klantgerichtheid verzekeringsbranche onder druk

De klantgerichtheid van verzekeraars is het afgelopen jaar afgenomen. Ruim 5.900 medewerkers van diverse Nederlandse verzekeraars gaven gemiddeld een 7,0 aan de stelling ‘Klantgericht werken heeft prioriteit binnen mijn organisatie’. In 2014 was dat nog een 7,4. De medewerkers willen zich wel focussen op de klant, maar in de... lees verder »