Beste Werkgevers

Beste Werkgevers

Lysan Pot

Beste Werkgevers: hét keurmerk voor goed werkgeverschap

Effectory en Intermediair lanceren dit voorjaar het Beste Werkgevers Keurmerk: een keurmerk dat organisaties ontvangen voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers ruim 300 werkgevers via een medewerkersonderzoek. Uit de resultaten blijkt onder andere in hoeverre een werkgever zijn medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Iedere organisatie met meer dan 100 medewerkers kan een gratis Beste Werkgevers Scan doen, en daarmee kans maken op het keurmerk. Beste Werkgevers levert daarmee de grootste en meest betrouwbare lijst op met de beste werkplekken in Nederland.

Visie

Beste Werkgevers is door Effectory en Intermediair ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. De filosofie hierachter is dat organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers, beter presteren en hoger scoren op werkbeleving.

Beste Werkgevers Scan

Deze gratis scan geeft je een helder inzicht in de werkbeleving van je medewerkers en je maakt kans op het Beste Werkgevers Keurmerk

Meer informatie

Gratis Beste Werkgevers Scan

Alle organisaties met meer dan 100 medewerkers kunnen gratis een Beste Werkgevers Scan doen. Werkgevers ontvangen het keurmerk wanneer hun ‘Beste Werkgevers Score’ boven het gemiddelde ligt in de sector waarin ze actief zijn. De hoogte van de score bepaalt of een organisatie 1, 2 of 3 sterren krijgt, en daarmee ook of men kans maakt op een award.  

Uitreiking van de Beste Werkgevers Awards

In februari reiken Effectory en Intermediair de Beste Werkgevers Awards uit in Amsterdam. Het Beste Werkgevers Event is dé ontmoetingsplek met inhoud voor HR en arbeidsmarktcommunicatie professionals. Onderwerpen zoals sociale innovatie en bevlogenheid krijgen aandacht en HR trends komen aan bod. Vorig jaar waren ruim 350 HR managers, HR professionals, (arbeids)communicatie specialisten en directeuren aanwezig om inspiratie op te doen en te netwerken. Deelname aan het event is gratis.

Eerdere winnaars waren onder andere:

  • KLM
  • ZLM Verzekeringen
  • Stichting Buurtzorg Nederland
  • Red Bull
  • HEMA
  • Ordina
  • Fox-IT

Zij mochten zich een jaar lang dé Beste Werkgevers van Nederland noemen.

Bekijk de complete uitslag van de afgelopen jaren:

Beste Werkgevers Magazine aanvragen

Ontdek de geheimen van goed werkgeverschap en alle ins en outs over goed werkgeverschap in het Magazine! Dit magazine wordt verspreid als bijlage van het Financieele Dagblad en bij PWdeGids. Het tachtig pagina's tellend magazine heeft een oplage van 75.000 stuks.

In dit magazine vind je naast de vermelding van de best scorende werkgevers van Nederland ook inspirerende interviews over goed werkgeverschap met de winnaars. 

Beste Werkgevers Magazine

In het Beste Werkgevers Magazine lees je de geheimen van goed werkgeverschap en alle ins en outs over de top 100 Beste Werkgevers.

Downloaden

Meer weten over Beste Werkgevers?

Ga naar www.beste-werkgevers.nl


Lysan Pot Lysan Pot Marketeer LinkedIn