Beste Werkgevers

Beste Werkgevers

Lysan Pot

Dé Beste Werkgeverslijst van Nederland

Effectory en Intermediair hebben de handen ineen geslagen. Samen presenteren zij één gezamenlijke lijst met Beste Werkgevers van Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers ruim 300 werkgevers. Hiermee is dit veruit de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland.

Het Beste Werkgeversonderzoek is door Effectory en Intermediair ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. De filosofie hierachter is dat organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers, beter presteren en hoger scoren op werkbeleving.

Deelname aan Beste Werkgevers?

De Beste Werkgevers verkiezing staat open voor alle organisaties in Nederland. De positie op de ranglijst wordt bepaald middels een onderzoek onder eigen medewerkers. 

Beste Werkgevers Scan

Doe gratis mee aan hét onderzoek naar de Beste Werkgevers van Nederland en ding mee naar de Beste Werkgevers award.

Meer informatie

Uitreiking van de Beste Werkgevers Awards

Ieder jaar vindt in oktober de uitreiking van de Beste Werkgevers Awards plaats. De uitreiking van de Awards is dé ontmoetingsplek met inhoud voor HR en arbeidsmarktcommunicatie professionals.

Onderwerpen zoals sociale innovatie, bevlogenheid en betrokkenheid krijgen speciale aandacht. Maar ook HR trends en ontwikkelingen komen aan bod. Vorig jaar waren ruim 300 HR managers, HR professionals, (arbeids)communicatie specialisten en directeuren aanwezig om kennis te vergaren & te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Deelname aan het event is gratis. 

Eerdere winnaars waren onder andere:
  • KLM,
  • ZLM Verzekeringen
  • Stichting Buurtzorg Nederland,
  • Red Bull, 
  • HEMA,
  • Ordina,
  • Fox-IT.

Zij wonnen eerder de felbegeerde titel Beste Werkgever van Nederland en mochten zich een jaar lang dé beste werkgevers van Nederland noemen.

Beste Werkgevers Magazine aanvragen

Ontdek de geheimen van goed werkgeverschap en alle ins en outs over goed werkgeverschap in het Magazine! Dit magazine wordt verspreid als bijlage van het Financieele Dagblad en bij PWdeGids. Het tachtig pagina's tellend magazine heeft een oplage van 75.000 stuks.

In dit magazine vindt u naast de vermelding van de best scorende werkgevers van Nederland ook inspirerende interviews over goed werkgeverschap met de winnaars. 


Beste Werkgevers Magazine

In het Beste Werkgevers Magazine lees je de geheimen van goed werkgeverschap en alle ins en outs over de top 100 Beste Werkgevers.

Downloaden

Wilt u meer weten over Beste Werkgevers?

Ga naar de website:

www.beste-werkgevers.nl


Lysan Pot Lysan Pot Marketeer LinkedIn