Via InternetSpiegel deelnemen aan de Beste Werkgeversverkiezing 2014

Sinds juni 2013 is Effectory de exploitant van InternetSpiegel. Deze samenwerking heeft al verschillende overheidsinstanties naar een hoger niveau getild. Effectory organiseert jaarlijks de Beste Werkgeversverkiezing. Dit event wordt georganiseerd om goed werkgeverschap te stimuleren en alle organisaties in Nederland kunnen hier aan deelnemen. Via InternetSpiegel kunnen publieke organisaties in oktober meedingen naar de Beste Werkgevers Award 2014.

Grootste onafhankelijke onderzoek

In 2013 beoordeelden meer dan 200.000 medewerkers hun eigen organisatie op o.a werkzaamheden, bevlogenheid, collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden. Hiermee is Beste Werkgevers het grootste onafhankelijke onderzoek van Nederland op het gebied van goed werkgeverschap.

De publieke sector

Vorig jaar was gemeente Soest, met de 21e plaats, de hoogst genoteerde organisatie uit de publieke sector. In totaal stonden er 5 gemeenten in de top 50. InternetSpiegel ambieert om zoveel mogelijk overheidsinstanties in de top 100 te krijgen. In 2014 hebben verschillende gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, zelfstandige bestuursorganen en veiligheidsregio’s medewerkersonderzoek uit laten voeren door Effectory. Al deze organisaties doen dus mee voor een plekje in de top 100.

Wat levert deelname u op?

  • Rapportage over de prestaties van uw organisatie in vergelijking met de landelijke benchmark
  • Inzicht in de belangrijke HR thema's zoals bevlogenheid, betrokkenheid en goed werkgeverschap
  • Trotse medewerkers die zich gehoord voelen
  • Als genomineerde mag u een jaar lang gebruik maken van het Beste Werkgeverslogo
  • Genomineerde Beste Werkgevers versterken hun positie op de arbeidsmarkt
  • Genomineerden krijgen gratis PR op landelijk niveau

Hoe doet uw organisatie mee aan de Beste Werkgeversverkiezing 2014?

Als u klant bent van InternetSpiegel, doet u met uw medewerkersonderzoek automatisch mee aan de Beste Werkgeversverkiezing. Heeft u nog geen onderzoek uitgevoerd of wilt u meer informatie?

Neem dan hier contact met ons op