Werk aan een gezonde teamdynamiek met Teamie

Hoe is de dynamiek binnen jouw team? Wist je dat een goede teamdynamiek zorgt voor meer werkplezier, een energiek(er) team met betere prestaties? Daarom kiezen steeds meer teams en organisaties voor Teamie. Het is namelijk best moeilijk voor een team om zelf uit de waan van de dag te stappen en te kijken wat er zich onder de waterlijn afspeelt. Terwijl dit juist zoveel oplevert. Ontdek hoe Teamie jouw team vooruit kan helpen.

Werk aan een gezonde teamdynamiek met Teamie

Wat is Teamie precies?

Teamie is een praktische online zelfscan die op een snelle en simpele manier duidelijk maakt waar binnen een team kansen liggen om te verbeteren en hoe het team deze kansen kan benutten. Het helpt je met het verbeteren van de teamdynamiek binnen jouw team. Waarom kiezen er al zoveel teams voor Teamie?

Teamie faciliteert teams om zelf hun teamdynamiek te verbeteren

Teamie is iets van teams zelf. Het wordt niet opgelegd van bovenaf. Dit zorgt voor meer draagvlak om iets met de resultaten te doen. Teamleden komen met elkaar in actie en de verantwoordelijkheid voor een goede teamprestatie ligt bij het team zelf. Teamie creëert invloed op én verantwoordelijkheid voor de eigen teamprestatie. Kortom: het stelt teams in staat om hun eigen functioneren te volgen en te verbeteren.

Teams kunnen Teamie zo vaak inzetten als ze willen

Om optimaal te presteren is het verstandig om regelmatig met elkaar uit de waan van de dag te stappen en als team te kijken naar de eigen teamdynamiek. Dit is de reden dat teams de frequentie waarin ze Teamie inzetten zelf kunnen bepalen. Zo is Teamie in te zetten tijdens een teamdag, ter voorbereiding op een teammeeting, als input voor een coachingtraject of op elk ander moment dat een team de behoefte heeft om even onder de motorkap te kijken. Zo geven teamleden zelf vorm aan hun eigen ontwikkeling.

Teamie is echt gericht op actie, daadwerkelijk verbeteren door het team zelf

Alles binnen Teamie is erop gericht om teams daadwerkelijk een volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling als team.

Direct Teamie bestellen voor je team?

Start vandaag nog! Een interactieve scan waarmee teams zélf aan de slag gaan met hun ontwikkeling. Boordevol praktische tips en teamoefeningen.

Bestellen

Teamie helpt alle teams binnen je organisatie verbeteren

Teamcoaching is vaak te kostbaar en tijdsintensief om continu in te zetten bij alle teams. Teams die niet lekker draaien krijgen vaak voorrang. Logisch maar wel een gemiste kans. Teamie maakt ondersteuning voor alle teams mogelijk. Zo signaleren en repareren teams zelf snel deukjes in hun teamdynamiek voordat dit problemen geeft.

Teamie is eenvoudig, leuk, snel en prikkelend om te doen

Teamie is ingericht als een uitnodigende game. Op een leuke en praktische manier worden deelnemers uitgenodigd om prikkelende stellingen over zichzelf en hun eigen team te beantwoorden. Deelnemen kost deelnemers hooguit 5 minuten. Na het invullen kan een team meteen aan de slag om de resultaten om te zetten in verbetering. Teamie helpt teams hierbij met laagdrempelige tips en direct inzetbare oefeningen.

De Teamie demo aanvragen

In deze Demo kun je Teamie volledig doorlopen en een kijkje nemen naar: de Teamie vragenlijst, de resultaten rapportages en de oefeningen.

Demo aanvragen