Wij zijn Effectory

Dagelijks werken 150 professionals met veel plezier en passie aan onze feedbackinstrumenten. Hiermee helpen we je organisatie met het inzichtelijk en meetbaar maken van wat er speelt bij medewerkers. De basis voor een betere werkgever en succesvolle organisatie.

Wij geloven

Dat goed werkgeverschap hét ingrediënt is voor:

 • een goed presterende organisatie
 • een aantrekkelijker leef- en werkklimaat
 • sneller innoverende producten en diensten
 • een samenleving waarbij meer rekening wordt gehouden met elkaar en met de omgeving.

Je hoeft niet ver te zoeken als je een goede werkgever wilt worden! De ideeën zitten bij de medewerkers zelf. Ideeën over wat er efficiënter en klantgerichter kan en waar potentie voor verbetering zit. Want wie weten er nu beter wat er sneller, slimmer en beter kan dan je eigen medewerkers?

Wanneer het daadwerkelijk leidt tot impact. Hier ligt dan ook de focus van Effectory. Het is belangrijk dat iedereen binnen jouw organisatie beschikt over de juiste handvatten om concreet aan de slag te gaan met gerichte feedback.

Daarom kies je voor Effectory

Eén platform voor al je feedbackinstrumenten
Gebruiksvriendelijke apps & tools om het onderzoek zo succesvol mogelijk te maken
150 bevlogen professionals staan voor je klaar
 • Wij helpen jou

  Om feedback en input van medewerkers in te zetten zodat je organisatie van binnenuit verbetert. Medewerkers willen graag bijdragen en vinden het fijn wanneer er naar ze geluisterd wordt én dat er wat met hun input gebeurt. Dit is een mooi én zeer zorgvuldig vak wat Effectory als geen ander verstaat.

  Bekijk de producten

 • Profiteer van

  Een mooie mix van technologie en service. De feedbackinstrumenten die we hebben ontwikkeld zitten ongekend sterk in elkaar. Daarmee kunnen we elke organisatie, van eenvoudige tot de grootste en meest complexe internationale marktpartij, perfect bedienen.

  Je krijgt bij Effectory niet alleen de tools maar ook een succesvol afgerond traject. Elk feedbackinstrument wordt 100% voor je op maat ingericht. Tijdens dit traject wordt je zoveel mogelijk ontzorgd.

 • Een organisatie die werkelijk van binnenuit verbetert

  Resultaten plaatsen we in het juiste perspectief en distribueren we zorgvuldig op elk organisatieniveau. En na afloop heb je de vrijheid om presentaties en workshops in te zetten, om zo het effect van de uitkomsten te versterken.

  Dit alles leidt tot impact. Een organisatie die werkelijk van binnenuit verbetert. En dat op de meest geavanceerde, veilige en vooral prettige manier. Voor jezelf en voor je medewerkers.

  Ervaringen van onze klanten

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Effectory besteedt veel aandacht aan de beveiliging van informatie van klanten en respondenten. Daarom is Effectory ISO/IEC 27001 gecertificeerd. We tonen hiermee aan persoonsgegevens, onderzoeksresultaten en overige informatie van klanten en respondenten op adequate wijze te beveiligen, zowel in technische zin als organisatorisch.

 • Werken aan de toekomst 

  Effectory is groot geworden door te investeren in innovatie, de nieuwste technologieën en haar medewerkers. Samen met 150 enthousiaste professionals werken we dagelijks aan onze droom: goed werkgeverschap in een samenleving waarin we meer rekening houden met elkaar én onze omgeving.

  Werken bij Effectory

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan of we een vacature hebben die je aanspreekt.

Lees de ervaringen van onze klanten