Wij zijn Effectory

Elke dag werken we met 200 professionals met veel plezier en passie aan het inzichtelijk maken van de feedback en ideeën van medewerkers voor ruim 1.000 organisaties in binnen- en buitenland. Onze onderzoeken hebben een sterke wetenschappelijke basis, maar zijn inspirerend en eenvoudig in gebruik. We houden van data én sneakers. De ideale mix van technologie en persoonlijke service.

Hier geloven wij in

Wij geloven dat organisaties die luisteren naar de feedback en ideeën van hun medewerkers succesvoller zijn. Je eigen mensen weten als geen ander wat er handiger en slimmer kan. Door medewerkers bij je organisatie te betrekken, ervaren ze meer werkplezier en presteren ze beter. En dat is mooi, want hierdoor worden organisaties innovatiever, wendbaarder en klantgerichter.

Samen met onze medewerkers werken we dagelijks aan onze droom: dat mensen met plezier naar hun werk gaan en onder optimale omstandigheden een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Daarom kies je voor Effectory

Eén platform voor al je feedbackinstrumenten
Gebruiksvriendelijke apps & tools om het onderzoek zo succesvol mogelijk te maken
200 bevlogen professionals staan voor je klaar
 • Dit doen we voor jou

  Wij helpen jou om de feedback en input van medewerkers in te zetten zodat je organisatie van binnenuit verbetert. Medewerkers willen graag bijdragen en vinden het fijn wanneer er naar ze geluisterd wordt én dat er wat met hun input gebeurt. Dit is een mooi en zeer zorgvuldig vak dat Effectory als geen ander verstaat.

  Onze feedbackproducten

 • Dit maakt ons net wat anders dan de rest

  We combineren ervaring, wetenschap en innovatie met persoonlijke service. We bieden één overzichtelijk platform voor alle feedbackinstrumenten en elk traject wordt 100% op maat ingericht. Na afloop staan onze trainers klaar om presentaties en workshops in te zetten, om zo het effect van de uitkomsten te versterken.

  Ervaringen van onze klanten

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Effectory besteedt veel aandacht aan de beveiliging van informatie van klanten en respondenten. Daarom is Effectory ISO/IEC 27001 gecertificeerd. We tonen hiermee aan persoonsgegevens, onderzoeksresultaten en overige informatie van klanten en respondenten op adequate wijze te beveiligen, zowel in technische zin als organisatorisch.

 • Effectory en Customeyes: de gebundelde kracht van twee specialisten

  Als organisaties goed omgaan met hun medewerkers, stijgt hun klantgerichtheid. Dat leidt tot loyalere klanten, meer betrokken medewerkers en uiteindelijk tot een beter resultaat. Dat maakt de samenwerking tussen Effectory en zusterorganisatie Customeyes zo krachtig. Effectory meet de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers. Beide bedrijven sluiten op elkaar aan en versterken elkaar. Ze helpen bij het vinden van een optimaal evenwicht tussen de belangen van de organisatie, medewerkers, klanten en de maatschappij als geheel.

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan of we een vacature hebben die je aanspreekt.

Lees de ervaringen van onze klanten