Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

Teamie

Meer informatie over Teamie downloaden

Teamie is dé praktische zelfscan voor teams. We verwachten topprestaties van onze teams. Teamie helpt hen hierbij. Met behulp van de zelfscan verbeteren medewerkers zelf de dynamiek binnen hun eigen team.

Teamie maakt op een snelle en simpele manier duidelijk waar kansen liggen voor verbetering en hoe deze te benutten. Kortom: een snel en simpel hulpmiddel voor de ontwikkeling van alle teams binnen jouw organisatie. Hulp die zeer welkom is; iedereen weet hoe fijn het is om in een goed functionerend team te werken én welke invloed dit heeft op hun prestaties.

Met Teamie geef je teams dus een tool in handen waarmee ze hun eigen functioneren kunnen volgen en verbeteren. Ze worden hierbij geholpen met praktische tips en oefeningen die het team zelf kan toepassen.

Wil je meer weten over Teamie? We vertellen er graag alles over. Neem vrijblijvend contact op met Voorlichting: 020 30 50 102 of voorlichting@effectory.nl.

Direct Teamie bestellen

Betere prestaties, energiekere teams

Betere prestaties, energiekere teams

Teamie helpt teams om mogelijke blokkades voor een goede prestatie bloot te leggen en aan te pakken. Teams ontwikkelen zich sneller door samen te werken aan het verbeteren van de teamdynamiek. Het gevolg: energiekere teams en betere prestaties.

Snel, leuk en eenvoudig om te doen

Snel, leuk en eenvoudig om te doen

Je start teamie in een paar muisklikken. Alle teamleden beantwoorden in een paar minuten een aantal essentiële vragen over hun team. De Teamie-resultaten zijn vrijwel direct daarna beschikbaar voor iedereen. Duidelijke overzichten gericht op actie, inclusief tips en oefeningen ter verbetering.

Hulp voor alle teams

Hulp voor alle teams

Teamcoaching is vaak te kostbaar om continu in te zetten bij alle teams. Teams die niet lekker draaien krijgen vaak voorrang. Logisch maar wel een gemiste kans. Teamie maakt ondersteuning voor alle teams mogelijk. Zo signaleren en repareren teams zelf snel deukjes in hun teamdynamiek voordat dit problemen geeft.