Consultant

HR

Fulltime 36 - 40 uren per week

Solliciteer nu

Wil jij bijdragen aan het vergroten van het werkplezier in Nederland?

Even kennismaken

Effectory wil de werkende wereld mooier maken. Wij geloven dat medewerkers de kracht van een organisatie zijn. Dat zij zien wat er in organisaties goed gaat en wat er beter, slimmer en leuker kan. Wij helpen organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en duurzaam succesvolle organisaties.

Het ophalen van die feedback is een mooi én zorgvuldig vak dat Effectory al ruim 20 jaar als geen ander verstaat. Dit doen we met volle overtuiging en slimme, innovatieve feedbackinstrumenten. Bijvoorbeeld medewerkersonderzoek, pulse onderzoek, teamonderzoek (o.a. Teamie) en instroom- en uitstroomonderzoek. We verzamelen feedback op ieder gewenst moment binnen organisaties. Of dat nu centraal gebeurt, of op initiatief van teams zelf.

Wat doe je als Consultant?

Jouw speelveld bestaat uit verschillende sectoren in Nederland afhankelijk van in welk team je zit. We werken met 3 klantteams; Profit (zakelijke dienstverlening, productie, retail en klanten met internationale focus), Non Profit (overheid, onderwijs en woningcorporaties) en Zorg (ziekenhuizen en zorginstellingen). Hierbinnen werk je nauw samen met onze projectmanagers en team assistenten. Je belangrijkste taak? Samen met je team feedback ophalen van de volledige employee journey bij de klant en zorgen dat deze feedback bijdraagt aan hun doelstellingen. Samen met de opdrachtgever bedenk je de inhoud van het instrument en maak je de vertaalslag van de resultaten naar de klant, zodat zij er echt iets mee kunnen. Je geeft presentaties aan de directie en je bent sparringpartner van HR-managers. Op basis van wat je ziet, denk je mee met je klanten over hoe het beter kan en over welke feedbackinstrumenten nog meer waarde zullen toevoegen. Je werkt niet alleen nauw, maar vooral ook prettig met hen samen. Met als doel: een verbetering van hun prestaties.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Je bruist van de energie, staat stevig in je schoenen en je bent je bewust van je persoonlijke kwaliteiten. Daarnaast weet je van aanpakken, zie je commerciële kansen bij de klant en zet jij je graag in om organisaties op een positieve manier in beweging te brengen. Voor (grote) groepen presenteren, daar draai je je hand niet voor om. Sterker nog: je geniet ervan en brengt de dialoog soepel op gang. Dat merk je trouwens ook aan je talent om relaties te onderhouden en het aan de man brengen van onze volledige feedbacksuite. Verder ben je klantgericht, kan je goed werken onder druk en heb je een scherpe analytische blik. Kortom: op je eerste dag kunnen we jou vol vertrouwen naar de klant sturen.

Momenteel zijn we voor ons team Profit op zoek naar zowel junior (1- 3 jaar relevante werkervaring) als medior consultants. Ook voor team Zorg hebben we een Junior vacature open staan. We zijn op zoek naar consultants met minimaal een afgeronde HBO opleiding met een beschikbaarheid van 36 tot 40 uur in de week. 

 


Effectory

 • Arne Barends
 • Axel Schiphof
 • Jouw team(124 leden)
 • Bob van Schaick

Wat bieden we?

Een fantastische werkplek, waarin je andere organisaties vooruit helpt. Daarnaast:

 • Werken in een zelfsturende organisatie
  Effectory werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Let wel: aan de slag zonder manager die over je schouder meekijkt, is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een flinke dosis verantwoordelijkheid en ondernemerschap.
 • Een open en energieke cultuur
  Onze honderdvijftig enthousiaste collega’s hebben één ding gemeen: de drive om écht het verschil te maken voor onze klanten, in een energieke en informele sfeer.
 • Volop ruimte voor ontwikkeling
  We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren we in je ontwikkeling. Denk aan learning on the job en trainingen, binnen en buiten de deur.
 • Werken in hartje Amsterdam
  Ben je al eens bij ons langs geweest? Zo niet: ons pand bevindt zich aan de Amsterdamse grachten, met een uitzicht dat nooit verveelt.
 • Extraatjes
  Legendarische teamuitjes, gezellige borrels en onze jaarlijkse ‘Big Day’: allemaal ingrediënten voor een goede sfeer en sterke samenwerking. Bovendien staat er elke dag een verse, biologische lunch voor je klaar. En blijf je graag fit? Aan bedrijfssport absoluut geen gebrek bij ons!

Herken je jezelf en zie je al het bovenstaande wel zitten? Solliciteer dan direct!

Doe mij die baan maar

Nog vragen?

Customeyes

Neem contact met ons op

Bel 020 30 50 100

Stuur mij een email