Projectmanagers

Project

Fulltime 36 - 40 uur per week

Solliciteer nu

Pak jij een centrale rol in onze onderzoeksprojecten?

Even kennismaken

Effectory wil de werkende wereld mooier maken. Wij geloven dat medewerkers de kracht van een organisatie zijn. Dat zij zien wat er in organisaties goed gaat en wat er beter, slimmer en leuker kan. Wij helpen organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en duurzaam succesvolle organisaties.

Het ophalen van die feedback is een mooi én zorgvuldig vak dat Effectory al ruim 20 jaar als geen ander verstaat. Dit doen we met volle overtuiging en slimme, innovatieve feedbackinstrumenten. Bijvoorbeeld medewerkersonderzoek, pulse onderzoek, teamonderzoek (o.a. Teamie) en instroom- en uitstroomonderzoek. We verzamelen feedback op ieder gewenst moment gedurende de hele employee journey in organisaties.

Over ons

Sinds onze oprichting in 1996 is Effectory uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van innovatieve feedbackinstrumenten. Wij zijn gevestigd in hartje Amsterdam en onze activiteiten reiken inmiddels tot over de hele wereld. Met onze ruim 160 hoogopgeleide professionals helpen we organisaties om hun prestaties voortdurend te verbeteren. En dat doen we met bijzonder veel plezier!

Geheel in lijn met onze dienstverlening staat Effectory ook voortdurend in contact met haar eigen medewerkers en klanten. De feedback die we van onze medewerkers en klanten ontvangen is essentieel voor een optimale inrichting van onze organisatie.

Wat doe je als projectmanager?

Als projectmanager in ons zelfsturende team ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van onze onderzoeken. Jij bent het operationele fundament voor de klant, je adviseert opdrachtgevers over de uitvoering van hun project en onderhoudt het contact over de voortgang. Vervolgens zorg je ervoor dat alle stappen in het onderzoek zorgvuldig en goed verlopen.

Je werkt met verschillende Effectory-systemen, waarmee je de projecten coördineert en waarin je per traject de status administreert. Met behulp van deze systemen bewaak je de planning, verzend je mailings, beheer je de respondentgegevens en stem je de inhoud van de onderzoeksrapportages af. Achter de schermen regel je alles rondom het onderzoek en schakel je met verschillende stakeholders. Secuur werk leveren staat centraal in deze rol. Binnen de projecten ben jij het aanspreekpunt voor je collega's. Je werkt nauw samen met de consultants en team assistenten binnen je team.

Ben jij onze ideale kandidaat? 

Je bent de regelneef van het team, je werkt gestructureerd, kan goed overzicht houden en je hebt technische affiniteit. Natuurlijk om de projecten soepel te laten verlopen, maar ook om goed mee te komen in een dynamische omgeving. Effectory groeit namelijk snel. Je krijgt te maken met nieuwe markten en veranderende klantvragen. Daarom zoeken we zelfstandige aanpakkers die ook onder druk een paar ballen in de lucht kunnen houden. Af en toe best inspannend, maar je doet het niet voor niks. Samen met je team help je klanten vooruit met inzichten uit hun eigen organisatie. Als je dat leuk en belangrijk vindt, ben je bij Effectory aan het juiste adres.

Daarnaast vind je het leuk om met de klant en collega's mee te denken over maatwerk en oplossingen.

Het team

Je komt te werken in een van onze zelfsturende klantteams; Profit (zakelijke dienstverlening, productie, retail en klanten met internationale focus), Non Profit (overheid, onderwijs en woningcorporaties) en Zorg (ziekenhuizen en zorginstellingen). Een zelfsturend team is misschien een andere omgeving dan je gewend bent, en daarom vinden we het belangrijk dat je in het diepe durft te springen. Dat betekent heel concreet dat je kunt omgaan met korte lijnen en makkelijk feedback geeft en ontvangt.

 

We zoeken enthousiaste projectmanagers die toe is aan een tweede stap, met ongeveer één tot drie jaar werkervaring. Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond. Daarnaast vind je makkelijk je weg in Word, Excel en heb je onze systemen binnen een handomdraai in de vingers.

 

 


Effectory

Jouw toekomstige collega's

 • Adriaan Tax
 • Anne Messchaert
 • Jouw team(120 leden)
 • Anoek Neele

Wat bieden we?

Een fantastische werkplek, waarin je andere organisaties vooruit helpt. Daarnaast:

 • Werken in een zelfsturende organisatie
  Effectory werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Let wel: aan de slag zonder manager die over je schouder meekijkt, is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een flinke dosis verantwoordelijkheid en ondernemerschap.
 • Een open en energieke cultuur
  Onze honderdvijftig enthousiaste collega’s hebben één ding gemeen: de drive om écht het verschil te maken voor onze klanten, in een energieke en informele sfeer.
 • Volop ruimte voor ontwikkeling
  We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren we in je ontwikkeling. Denk aan learning on the job en trainingen, binnen en buiten de deur.
 • Werken in hartje Amsterdam
  Ben je al eens bij ons langs geweest? Zo niet: ons pand bevindt zich aan de Amsterdamse grachten, met een uitzicht dat nooit verveelt.
 • Extraatjes
  Legendarische teamuitjes, gezellige borrels en onze jaarlijkse ‘Big Day’: allemaal ingrediënten voor een goede sfeer en sterke samenwerking. Bovendien staat er elke dag een verse, biologische lunch voor je klaar. En blijf je graag fit? Aan bedrijfssport absoluut geen gebrek bij ons!

Herken je jezelf en zie je al het bovenstaande wel zitten? Solliciteer dan direct!

Doe mij die baan maar

Nog vragen?

Effectory

Neem contact met ons op

Bel 020 30 50 100

Stuur een e-mail